Blogový prerod, ak to niekoho zaujíma :)

by admin
6 rokov ago
663 Views
No! Tak som si povedala, zvážiac časovú skutočnosť, že môj blog pôjde gastrosmerom. To znamená, že sa tu budem v prevažnej miere venovať pečeniu. Ak chcem aby to tu „žilo“, inak to nepôjde. Predsa len je ľahšie a rýchlejšie niečo upiecť ako ušiť, nehovoriac o nafotení aspoň ako tak slušných fotiek. Ich kvalita snáď časom stúpne. Isteže sa budem chváliť aj handmade tvorbou.. to si zas neodpustím. Asi k tomuto prerodu prispieva aj fakt, že sa blížia Vianoce a to vám teda poviem, iné šmakocinky viem piecť :)) ..
Budúci týždeň mám veľkú objednávku, dokonca dve torty budem piecť. Si neviete tú radosť predstaviť 🙂 .. Dnes som ako správna gazdiná, ktorá nevyhadzuje kvalitné zbytky upiekla tieto jednoduché srdiečka. Z pondelkovej torty mi zostalo karamelové maslo, pridala som múku a vajko a bolo. Čokoláda, 40% len kvôli deťom, bez čokolády  mi moje koláče nejedia. Aby sme sa rozumeli, nevypekám každý deň. Len mi bolo ľúto vyhodiť maslo so salkom 😉
Recept som nespracovala, nebudem vás kŕmiť experimentami. Ále! Nabudúce už všetko dopodrobna :).
Blíži sa nám aj Haloween, šecko bude! Ja som vôbec nie proti tejto americkej paráde, prečo si nespestriť život. Kiežby aj u nás bola s tým spojená taká sranda!
Zatiaľ želám pekný piatok a veselý víkend. Pečieme šijeme bye !!
​Z.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.